Studebaker-Packard Club Nederland

 • companylogo

Greasemonkey Category: Klassieker Club and Media & WebsiteGreasemonkey Tags: Club, oldtimer, packerd, studebaker, and v8

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Voor alle Studebakers en Packards
  Bij de Studebaker-Packard Club Nederland zijn eigenaren en enthousiasten van ALLE Studebaker- en Packard-voertuigen welkom: personenauto’s, commerciële voertuigen en militaire voertuigen. Ook voertuigen die van fabriekswege origineel zijn uitgerust met mechanische componenten van Studebaker of Packard, zoals bijv. V8-motoren (1955-56 Hudson Hornet V8 en Nash Ambassador V8). Ook zijn auto’s van andere merken welkom die op een of andere wijze onderdeel hebben uitgemaakt van het Studebaker- en/of Packard-concern, denk hierbij aan bijv. Pierce-Arrow.

  Het clubblad
  De Studebaker-Packard Club Nederland publiceert jaarlijks vier clubbladen met de naam “The Corporation” , samengesteld door het bestuur. De onderwerpen die in het clubblad aan de orde komen, worden geschreven door de leden. Uiteraard hebben de onderwerpen die leden aanreiken de hoogste prioriteit. Ons motto luidt dan ook steevast “voor leden door leden”.

 • Workarea: National
  Adres: Assen
  Assen
  Drenthe
  Nederland
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *