Car Classic Auctions

 • logo-1

Greasemonkey Category: Dealers and OverigGreasemonkey Tags: auction, inkoop, oldtimers, veiling, verkoop, and young-timers

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Classic Car Auctions is bedoeld voor de online koop en verkoop van klassieke, dan wel speciale auto’s. Dit kan een Ferrari, Maserati, Porsche of Jaguar zijn, maar ook een Citroën DS, Volkswagen Kever of Fiat 500. De conditie van de auto’s kan variëren van restauratie object tot een exemplaar in top conditie.
  De doelstelling is auto’s van vóór 1990 alsook de zogenaamde instant classics, auto’s die op het moment dat ze de fabriek verlaten al bijzonder zijn.

  De opzet is dat een breed publiek en een grote collectie klassiekers een aantal keren per jaar bij elkaar komen via deze site en in ons veilinggebouw, waar de aangeboden auto’s tijdens de kijkdagen te bezichtigen zijn.

  Van de aangeboden auto’s worden uitgebreide rapporten alsook een fotoreportage gemaakt. Deze zijn te zien op de site, zodat iedere koper een goed inzicht krijgt in de aangeboden collectie.

  Registreren is gratis en binnen 5 minuten gerealiseerd. Na deze registratie kan worden geboden op de klassieker van uw keuze. Uiteraard staan deze biedingen onder notarieel toezicht en gelden hierbij de verkoop en veiling voorwaarden van Classic Car Auctions.

 • Workarea: National
  Adres: Havenstraat 12-14
  Emmeloord
  Flevoland
  8304 AH
  Nederland
  Openingstijden: op afspraak
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *