Adams classic cars

 • logo-295x160

Greasemonkey Category: Onderdelen & gereedschap

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Adams Classic Cars levert auto-onderdelen voor uw Amerikaanse Klassiekers. Wij hebben een grote voorraad onderdelen voor Ford Model A en Ford Mustang en de overige modellen van Ford vanaf 1909 tot en met heden. Voor overige Amerikaanse klassiekers kunnen wij doorgaans ook de onderdelen leveren. Wij leveren met name nieuwe, maar ook tweedehands originele onderdelen indien beschikbaar.

  Wij zijn dealer van o.a.: Dynacorn International Inc, Daniel Carpenter Mustang Reproductions, Drake Automotive, California Pony Cars, TMI Products (bekledingsets), AMK Products (Montagemateriaal) en Retrosound USA (Radio’s).

  Ook kunt u bij ons terecht voor algemene restauratieonderdelen waaronder universele rubbers, spiegels, ruitenwissers, elektrisch draad, bevestigingsmateriaal en lampen.

  Als Bardahl- en Adam’s Premium Polishes Dealer hebben wij natuurlijk ook de producten voor het onderhoud van uw klassieker.

  Het rondrijden in uw klassieker wordt vervolgens een feest met onze Retro Autoradio’s. Een moderne sound met een klassiek uiterlijk.

 • Workarea: National
  Adres: Handelsweg 13
  Putten
  Gelderland
  3881LS
  Nederland
  Openingstijden: De afhaalbalie is op dinsdag t/m donderdag geopend van 13:30-17:00. Buiten deze tijden alleen op afspraak.
  Telefoon:: 0341-355979
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *