Info instruments b.v.

 • logo-3

Greasemonkey Category: Onderdelen & gereedschap

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Met de producten en diensten van info instruments opereren wij voornamelijk in de zakelijke markt. Wij verkopen, repareren en monteren o.a. fleetmanagementsystemen, tachografen, alarmsystemen en voertuig volgsystemen. Tevens zijn wij in de transportbranche hét aanspreekpunt voor oplossingen in hard- en software om de wettelijke digitale tachograaf data te handelen.

  Info Instruments B.V. is Partner in Business van bekende merken in de automotive branche. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met A-merken zoals o.a. Continental VDO, Garmin, MiX Telematics, EcoDrive en AVL.

  Reparatie:
  Op onze reparatie afdeling (RDW erkend), repareren wij alle typen analoge tachografen. Wij hebben een goede naam opgebouwd voor gedegen reparatie van allerhande voertuiginstrumenten uit zowel vrachtauto’s als personenauto’s. Ook behoort de revisie van oldtimer instrumenten “zo goed als nieuw” tot onze dagelijkse werkzaamheden.

  Kwaliteit en kennis:
  Info Instruments B.V. is ISO 9001 gecertificeerd en de daardoor gewaarborgde kwaliteit is de basis van ons bestaan. In ons bedrijf hebben wij alle benodigde disciplines paraat. Met kennis van de markt zijn wij in staat met onze eigen commerciële-, technische- en ICT medewerkers u een gedegen oplossing te bieden van A tot Z met één aanspreekpunt. Wij staan garant voor onze geleverde totaaloplossingen.

 • Workarea: National
  Adres: Hazeldonk 6403
  Breda
  Noord-Brabant
  4836 LH
  Nederland
  Openingstijden: Ma t/m Vr. 08:00 tot 17:00.
  Telefoon:: 076 596 11 40
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *