Daf Museum

 • logo-museum

Greasemonkey Category: Overig

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • In het DAF Museum valt men van de ene verbazing in de andere. De vindingrijkheid die DAF voertuigen kenmerkt, vanaf 1928 tot heden, zal ook de niet- deskundige bezoeker boeien.

  Op de benedenverdieping is een fraai dorpsplein ingericht, met winkeltjes uit de dertiger jaren, een gezellig café en niet te vergeten een replica van het kantoor van de van Doorne´s, alsmede een garage uit die tijd. Vanaf dat punt maakt men kennis met de veelzijdigheid van de DAF producten.

  Beneden staan de vrachtwagens opgesteld met extra aandacht voor de mijlpalen uit de DAF geschiedenis. Een speciale motorengalerij geeft een goed beeld van de motorenontwikkeling door de jaren heen.

  Op de galerij boven staat een uitzonderlijke collectie personenwagens te pronken, waaronder een aantal interessante prototypen die nooit in productie zijn gegaan.

  Het DAF Museum biedt naast het museumbezoek ook een uitstekende gelegenheid voor partijen, recepties, vergaderingen, bijeenkomsten of bedrijfsfeesten. Op een prettige, informele, zakelijke of persoonlijke manier kunnen u en uw gasten elkaar ontmoeten. Het museum is bijzonder geschikt voor representatieve gelegenheden. Of het om 20 of 400 gasten gaat, het museum biedt mogelijkheden op maat.

  Prijs volwassenen: 9,– Museum jaarkaart: gratis

 • Workarea: National
  Adres: Tongelresestraat 27
  Eindhoven
  Noord-Brabant
  5613 DA
  Nederland
  Openingstijden: di t/m zo: 10.00 - 17.00
  Telefoon:: 040-2444364
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *