Museum de Rijke

 • logo-De-Rijke

Greasemonkey Category: Overig

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Het Oldtimermuseum in Oostvoorne is opgericht door de heer Cees de Rijke senior. Het museum telt ruim 200 oldtimers. Dit zijn stuk voor stuk zeer waardevolle exemplaren die de heer De Rijke in een periode van 40 jaar heeft verzameld en gerestaureerd. Behalve waardevol is de collectie auto’s, vrachtauto’s en motoren ook uniek. Zo dateert de oudste auto uit het jaar 1904.

  Naast de 200 oldtimers, laat het museum ook de geschiedenis van het automerk Ford zien. Alle modellen die Ford in 100 jaar uitbracht, zijn in miniatuur te bewonderen. In totaal gaat het om maar liefst 800 modellen.
  Voor iedereen die interesse heeft in de ontwikkeling van de automobiel is een bezoek aan het Oldtimermuseum een absolute must. De fraai gerestaureerde exemplaren geven een perfect beeld van de historie van de automobiel. De nadruk van de collectie ligt weliswaar op Amerikaanse wagens, maar ook Rolls Royces en Trabantjes ontbreken niet in het museum.

 • Workarea: National
  Adres: De Pinnepot 23
  Oostvoorne
  South Holland
  3233 LP
  Nederland
  Openingstijden: za en zo van 12.00 - 17.00 (tussen juli en november ook geopend op woensdag). Andere openingstijden voor groepen groter dan 15 personen zijn mogelijk na telefonische afspraak)
  Telefoon:: 0181 483876
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *