Trans Global inc. Auto Logistics

 • logo_main

Greasemonkey Category: OverigGreasemonkey Tags: internationaal, Nederland, verscheping, and verschepingsdiensten

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • We bieden U complete auto, boot, jacht, motor, camper, container en algemene verschepingen aan tussen de Verenigde Staten en alle belangrijke havens in de wereld. De internationale verschepingswereld verandert continu, maar onze Eerste Prioriteit is en blijft altijd U, de Klant.

  Dat wij uw eerste keus zijn en blijven is voor ons erg belangrijk.

  Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als NVOCC ( Non Vessel Operating Cargo Carrier) en Freight Forwarder en Transglobal is gedurende die periode uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende onafhankelijke Freight Forwarders. Ons doel is om verschepingsdiensten aan te bieden naar en vanaf alle delen in de wereld met concurrerende prijzen, maar ook verrichten wij maatwerk om aan de wensen van U te kunnen voldoen. Dit alles met behoud van een zeer goede klanten service.

  Transglobal zal altijd proberen om de verscheping van uw vracht voor U zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze lange ervaring, maar ook met onze betrouwbare klantenservice en concurrerende prijzen, kunnen wij U verzekeren dat wij de hoogste kwaliteit nastreven op ieder niveau waar wij onze diensten aanbieden.

  We verschepen naar de meeste havens in Europa, West en Zuid Afrika, Midden Oosten, Australië, Nieuw Zeeland, Azië, Zuid en Centraal Amerika met inbegrip van Puerto Rico, Dominican Republic, Curaçao, Aruba, St Maarten, Bonaire en Brazilië, maar natuurlijk ook naar vele andere bestemmingen in de wereld.

  Hoofdkantoor USA
  Nederlandstalige klantenservice: +31 (0)180 618615
  Duitstalige klantenservice: +49 61346016118

 • Workarea: International
  Adres: Rotterdam
  Rotterdam
  South Holland
  Nederland
  Telefoon:: +31(0)180-618615
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *