Fiat 500 Club

 • clublogo

Greasemonkey Category: Klassieker ClubGreasemonkey Tags: 500, Club, fiat, fiat 500, and oldtimer

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • De Fiat 500 club Nederland werd op 24 mei 1980 opgericht door een aantal fanatieke Fiat 500 rijders. De vereniging telt ongeveer 1700 leden uit heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Allemaal mensen die de Fiat 500 een warm hart toedragen.

  De doelstelling van de club
  Het bevorderen van het plezier beleven aan de gezamenlijke hobby van de leden: het rijden en onderhouden van de Fiat 500.

  Evenementen
  Er worden per jaar zo’n 15 evenementen georganiseerd waaronder: ritten, een onderdelenbeurs, beurzen, technische dagen en koffiekletsen. Hier kunnen ervaringen worden uitgewisseld met andere leden.

  Clubshop
  De club beschikt over een clubshop waarin voor de 500 rijder zowel leuke als handige artikelen te vinden zijn, zoals werkplaatshandboeken, heruitgaven van instructieboekjes, miniaturen, sleutelhangers etc.

  Clubblad
  Elke 3 maanden verschijnt het blad “De 500”. In dit blad vindt u ervaringen van leden, technische informatie van de ‘technische commissie’, advertenties van leden (vraag en aanbod), verzekeraars die voor de Fiat 500 een speciaal tarief hanteren, de evenementenkalender, een vooruit- en terugblik op evenementen, clubshop-informatie etc.

  Onderdelenvoorziening
  Met de lidmaatschapskaart is het mogelijk om bij een aantal bedrijven cq steunpunten korting te krijgen.

  Internet:
  Leden en niet leden kunnen hier informatie vinden over de Fiat 500, de club en evenementen. Ook bestaat de mogelijkheid advertenties te plaatsen en informatie uit te wisselen via de forumpagina. Leden kunnen hun persoonlijke pagina bouwen en daar hun verhaal met foto’s op plaatsen.

  Leden helpen leden
  Het kan natuurlijk gebeuren dat u onderweg wegens een technisch mankement niet meer verder kunt met uw 500. Als u op geen andere wijze geholpen kunt worden kunt u bellen met een van de leden die zich bereid hebben verklaard te helpen. Als lid van de Fiat 500 club kunt dan u rekenen op een sleepje, een kop koffie of eventueel een slaapplaats.

  Technische commissie
  Voor technische problemen met uw Fiat 500 is er de ‘technische commissie’. Deze bestaat uit een aantal leden uit heel Nederland die een antwoord kunnen geven op uw problemen. Tevens organiseren deze TC-leden enkele technische dagen en de jaarlijkse onderdelenbeurs.

 • Workarea: National
  Adres: Driebergen
  Driebergen-Rijsenburg
  Utrecht
  Nederland
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *