Autogereedschap.com

 • autogereedschap

Greasemonkey Category: Onderdelen & gereedschap

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Al meer dan 6 jaar brengt ons bedrijf duizenden soorten speciaal gereedschap en werkplaats inrichting op de Nederlandse en Belgische markt. Wij zijn dealer van meer dan 32 bekende merken, hebben een huismerk productlijn en zijn vast leverancier van vele garages, restauratiebedrijven, ROC`s, defensie, universiteiten en vele duizenden hobbymatige gebruikers in binnen en buitenland.

  Assortiment:
  Autogereedschap.com biedt u een zeer ruim assortiment gereedschap, van solide hobby-kwaliteit tot OE en OEM gereedschap . Wij kunnen meer dan 30.000 speciale tools van tientalen A-merken leveren. Door onze vergaande specialisatie en know how onderscheiden wij ons van “dozenschuivers”, maar kunnen wij toch verrassend scherpe prijzen hanteren.

  Maatwerk, zakelijke diensten:
  Wij zijn gespecialiseerd in automotive gereedschap. Dus ook voor de betere hefbruggen, banden apparatuur, remmen testbanken en complete werkplaats inrichting op maat (RAI gecertificeerd) bent u bij ons op het juiste adres. Voor grotere klussen maken wij gebruik van ons enorme netwerk van importeurs, fabrikanten en free lancers binnen en buiten Europa.

  Maar het houdt niet op bij Automotive:
  Zo hebben wij de werkplaats van een petrochemisch bedrijf in Senegal ingericht, verzorgen wij werkstations met handgereedschap voor laboratorium toepassingen, leveren wij DQS gecertificeerde gereedschap sets voor luchtvaart / aerospace onderhoud en antistatisch / ge├»soleerd gereedschap voor de industrie. Deze “geavanceerde diensten” worden niet in de webshop aangeboden, maar onderbouwen onze expertise des te meer.

  Kwaliteit / A-merk of B-merk:
  Sommige speciale gereedschappen worden allemaal met dezelfde mallen gemaakt, waardoor er diverse producten op de markt zijn die allemaal sterk op elkaar lijken. Maar er is wel degelijk kwaliteitsverschil, dit is terug te zien aan o.a pasvorm, afwerking en breeksterkte van het gereedschap. Wij zijn hier duidelijk in, want soms hebben wij zowel de A-merk als de hobby versie van het zelfde product in ons assortiment, met (uiteraard) een logisch prijsverschil. Lang niet alle gereedschappen die wij kunnen leveren komen in de webshop terecht, want wij controleren actief op pasvorm en afwerking.

 • Workarea: National
  Adres: Beckeringhstraat 45
  Soest
  Utrecht
  3762 EV
  Nederland
  Openingstijden: Ma t/m Vr: 9:00 tot 17:00 uur m.u.v. woensdag 13.00 - 1700 uur
  Telefoon:: 035-7370478
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *