Mercedes Klassieker service

 • Logo_mks_klein_021

Greasemonkey Category: Klassieker Club, Garages, Onderdelen & gereedschap, and StallingGreasemonkey Tags: classic, classic car, Klassieker, mercedes, oldtimer, stalling, technische dagen, and young-timer

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Mercedes Klassiekerservice biedt u optimale kwaliteit, dankzij onze groep van specialisten met een grote know how en 150 jaar sleutelervaring. Wij zijn sinds het begin van de jaren ‘70 gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Mercedesautomobielen. Een deel van onze technici werkt al vanaf de aanvang van het bedrijf bij ons en heeft zodoende veel ervaring met de grote groep auto’s, die ondertussen tot klassieker zijn geworden.
  Na een eerste analyse brengen wij u op de hoogte van de gewenste werkzaamheden. Als wij tijdens het werk tegen grotere zaken aanlopen overleggen wij altijd vooraf over de aanpak. U komt zo nooit voor grote verrassingen te staan.
  Wij maken gebruik van originele of hieraan gelijkwaardige onderdelen. Met regelmaat kopen wij klassiekers in om gebruik te maken van de onderdelen voor reparaties van klassiekers van onze klanten.

  Mercedes-Klassieker Service stalt uw auto in een (nieuwe) droge bedrijfsloods die alleen gebruikt wordt voor auto opslag.

  We hebben nog een primeur te bieden, Mercedes-Klassieker Service gaat “Cars & Koffie” organiseren. Gepassioneerde automobielliefhebbers van diverse merken komen bij ons samen om hun hobby te delen. Dit doen we doormiddel van het uitzetten van toertochten in de mooie Krimpenerwaard

  Op de technische dagen kunt u kennis maken met andere clubleden en de Old- en Youngtimers van de leden bezichtigen. Daarnaast kunt u onze werkplaats bezoeken en ons aanbod van klassiekers bewonderen. Als u technische vragen heeft staan wij u natuurlijk graag te woord tijdens de meetings.

 • Workarea: National
  Adres: Provincialeweg 9
  Bergambacht
  Zuid-Holland
  2861 GH
  Nederland
  Openingstijden: Ma-Vr: 9.00 - 18.00 Za: 9.00 - 13.00
  Telefoon:: 0182-351476
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *