Classic Passion

 • Ad_nl

Greasemonkey Category: Garages and Onderdelen & gereedschapGreasemonkey Tags: classic car, classic pasion, klassiekers, oldtimers, onderhoud, restauratie, and revisie

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Sinds 2000 is Classic Passion gespecialiseerd in onderhoud, revisie en restauratie van (semi)klassiekers. Wij doen graag net dat beetje meer voor onze cliënten en merken dat men zelf ook graag de puntjes op de i zet als het om behoud en afwerking van hun geliefkoosde klassieke automobiel gaat.

  We weten dat sommige klanten bepaalde werkzaamheden uit hobby overwegingen graag zelf uitvoeren. Aangezien het veelal een probleem is om nu juist dat professionele onderhoudsmiddel, gereedschap of accessoire te vinden dat past bij de specifieke wensen van onze veeleisende klanten, hebben wij besloten om deze (veelal “klassieker” gerelateerde) onderdelen zelf te gaan leveren.

  Wij zijn een jaar of 15 geleden al begonnen met de verkoop van Caprotech anti roest producten omdat ik ze zelf tijdens de restauratie met een goed resultaat gebruikte.
  Daarna zijn we sinds 2006 enig officieel importeur geworden van Nardi en Personal sturen en accesoires omdat ik op dat moment graag een stuur voor mijn eigen wagen wilde en dat niet meer nieuw te koop was in Nederland

  Zo zijn eigenlijk al de producten in onze collectie terecht gekomen : Eerst onstond onze eigen behoefte en pas daarna werden de artikelen in het assortiment opgenomen.
  Op deze manier kan je achter je collectie staan !

  Zo verkopen we tegenwoordig ook de complete deurrubber ruitrubber collectie voor vrijwel alle Italiaanse (semi)klassieke auto’s, omdat we bij de restauratie van onze specialiteit : de Fiat 2300 regelmatig rubbers nodig hadden.
  En ook voor de overige artikelen in onze collectie geldt dat wij er gebruikservaring mee hebben zodat u niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

  Daarnaast beschikken wij nog over een groot assortiment (Klassieke) Fiat onderdelen, onder andere voor de (zeldzame) Fiat lijn 6 cilinders uit de jaren zestig. .

  Buiten de artikelen die op onze website vermeld staan kunnen we u vaak ook met gebruikte onderdelen helpen.
  Het loont de moeite om hiernaar bij ons te informeren; wellicht hebben wij net dat ontbrekende onderdeel of weten wij of en waar het verkrijgbaar is.

  Aangezien we een echt fysiek bedrijf zijn is het vanzelfsprekend ook mogelijk om de artikelen bij ons af te halen.
  Mocht u daarvoor niet in de gelegenheid sturen we het graag naar u op, ook in het buitenland.

  Happy Motoring

  Classic Passion

 • Workarea: National
  Adres: wachthoevestraat 34
  Hekelingen
  Zuid-Holland
  3209 BK
  Nederland
  Telefoon:: 0181-641021
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *