Klaas de Poel mercedes

 • fb_og_klaas_de_poel6

Greasemonkey Category: Dealers and StallingGreasemonkey Tags: inkoop, Klassieker, mercedes, mercedes benz, oldtimer, stalling, verkoop, and youngtimer

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Uiteraard is een Youngtimer of Oldtimer liefde, aandacht en onderhoud nodig net als u en ik. Daarom is het ook verstandig een aankoop te doen bij een specialist die meer waarde hecht aan het goed afleveren dan aan zijn rekenmachine.
  Meestal verdien je maar soms kost het wel es geld. So what.
  Goed bereid kost tijd en geld, maar een gelukkige klant is wat voor mij telt.

  Uit de hand gelopen hobby;
  Geboren met een ster op m’n voorhoofd zullen collega’s, familie en vrienden wel zeggen…
  Al jaren zoek ik naar mooie, echte Mercedes Youngtimers en Oldtimers. En in die zoektocht heb ik veel kunde en relaties opgebouwd. Collega’s met dezelfde liefde voor het merk en hetzelfde oog voor detail die mij bericht doen wanneer ze weer een mooi exemplaar (waarvan mijn hart sneller gaat slaan) hebben gevonden. Benzen die er toe doen en de moeite waard zijn om naar Surhuisterveen te halen. Vervolgens de aandacht krijgen die ze verdienen bij specialisten waarna ze vertrouwd verkocht/afgeleverd kunnen worden met GROTE beurt, nieuwe APK, luxe kentekenplaten en uitgelijnd aan een andere liefhebber van het merk met de ster…

  Mijn doel; Een zoekende Mercedes liefhebber assisteren bij de inkoop. En of die nieuwe aanwinst in  Surhuisterveen, bij Erik Nijkamp klassiekers in Epe, Auto Timon in Uden, Alfons Ruyl Classic Cars in Elsloo, Gijs Jansen in de Groeve, Victor Vilé van Premium Classics in Vught of bij Marco Hof Sportscars in Heerhugowaard staat maakt niet uit.

  Weten wat je voor je geld krijgt en geen verkooppraatje hoeft te verwachten maar een proefrit die er zoveel meer toe doet. Dat noem ik transparant en is het prettigst voor beide partijen.

  Transparant? U zult bij Klaas de Poel geen auto’s op LPG en geen import uit Amerika of Japan tegenkomen

     Kom gerust langs voor een kop koffie of cappuccino,
  maar bel even van te voren,

     Klaas de Poel

 • Workarea: National
  Adres: Groningerstraat 91
  Surhuisterveen
  Friesland
  9231 CK
  Nederland
  Openingstijden: op afspraak
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *