Dream garage

 • logo-2

Greasemonkey Category: DealersGreasemonkey Tags: aan- en verkoop, classic car, dealer, dream garage, Klassieker, and sportauto

Profiel
Profiel
Meer info
Photos
Kaart
Beoordelingen
 • Dream Garage is een jong gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen bij de aan- of verkoop van uw exclusieve klassieke- of sportauto. Dream Garage is als verkoopadres voor klassieke- en sportwagens in het zuiden van Nederland uniek in zijn soort.

  Voor de meeste van onze klanten is de aankoop van een klassieke- of sportauto een lang gekoesterde wens. Wij begrijpen als geen ander dat dit een bijzondere gebeurtenis behoort te zijn. Daarom staan wij borg voor een persoonlijke, professionele begeleiding en zijn we in staat om u maatwerkoplossingen te bieden.

  Onze ligging in Gronsveld direct nabij de snelweg A2 in het grensgebied met België en Duitsland geeft ons unieke mogelijkheden in de Euregio.
  U kunt ons te allen tijden bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak betreffende de aan- of verkoop van uw exclusieve klassieker of sportwagen.

  Neem ook eens een kijkje in onze collectie en dompel u zelf onder in de sfeer van vervlogen tijden met tijdloos mooie automobielen.

  Wilt u niets missen van ons actuele aanbod? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Workarea: National
  Adres: Veilingweg 29
  Gronsveld
  Limburg
  6247EP
  Nederland
  Openingstijden: op afspraak
  Telefoon:: +31-43-3114158
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Schrijf een beoordeling

  Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *