BiografieIk doe met regelmaat freelance opdrachten op taal-, vertaal- en fotografie-gebied. Heeft u een complex verhaal dat in een begrijpelijke tekst moet worden gevat? Een ingewikkelde fotografieklus met veel actie en weinig licht? Of heeft u gewoon behoefte aan een gemakkelijk te onderhouden website met duidelijke communicatie?
Neem dan gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Een gepassioneerd mens telt voor twee.

Al sinds mijn vijfde levensjaar heb ik drumstokken in mijn handen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik, na een studie journalistiek in Utrecht, terechtkwam bij het enige Slagwerkblad van Nederland; Slagwerkkrant.
Daar ben ik alweer sinds 1999 verantwoordelijk voor de testrubriek. Daarnaast schreef ik vele tientallen interviews en achtergrondverhalen, en maakte ik duizenden foto’s. Een voorzichtige schatting leert dat ik in mijn eentje de afgelopen 18 jaar meer dan 2000 pagina’s Slagwerkkrant vulde.

Naast drums heb ik in mijn leven nog een andere grote passie: het rijden in, en sleutelen aan klassieke auto’s. Op autogebied ben ik volledig autodidact. In de afgelopen 10 jaar leerde ik niet alleen sleutelen, maar ook lassen, plaatbewerken en spuiten. Er is weinig aan een klassieke auto dat ik niet zelf kan repareren of restaureren.

Ook op autogebied heb ik deels van mijn passie mijn beroep gemaakt. In mijn spaarzame vrije uurtjes schrijf ik verhalen en maak ik foto’s voor mijn eigen website ClassicProof.com, en voor Volvo Klassieker Magazine.

Drumles geef ik op de Popschool in Hoeksche Waard, en tijdens de jaarlijkse drum3daagse in augustus. Ook een drumles volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de afgelopen jaren werkte ik onder andere voor: 
Slagwerkkrant – Gitarist – Music Maker – Meet Music – Interface – Radio 3FM – Wegener – Oor – Sonor Drums (DE) – Meinl Cymbals & Percussion (DE)- Paiste Cymbals (CH) – Sticks Magazine (DE) – Rhythm Magazine (UK) – Modern Drummer Magazine (VS) – Batteur (FR) – Drummer Magazine (UK) – Zildjian Cymbals (VS)- Remo Drumheads (VS) – EMD Music (BE) – BUMA-STEMRA Magazine e.v.a.

Klik hier om mijn recente c.v. te downloaden